Vi har företagskläder i hög kvalitet – Skräddarsydda kollektioner till mässor, hotell, flygbolag, restauranger och butiker


Kontakta oss för mer information och för att få en offert skapad just för dig.
  • Skjortor & pikétröjor
  • Måttsytt eller standardstorlekar
  • Både till herr och dam
  • Din egen unika design
  • Brodyr som monogram, logotyper eller liknande
  • Ingen minimumkvantitet
Karl-Martin Rundberg
Tele: 046-304566
Email: info@frackhuset.se
Om våra skräddarsydda profilkläder

Frackhuset är ett skrädderi online och med butik som erbjuder företag skräddarsydda kollektioner till mycket bra priser. Vi kan leverera hela kollektioner på 10-20 arbetsdagar. Frackhuset har funnits sedan 2002 och har levererat profilkläder till 100-tals nöjda företagskunder. Längst ned på sidan kan du se ett axplock av kunder vi jobbar med.
Välkommen att kontakta oss så berättar vi hur vi kan designa och skräddarsy just ditt företags kollektion. Vi finns i Hässleholm och Lund.

Våra skjortor

Skräddarsydda                  Din unika design
Måttanpassade                  Med eller utan brodyr
Standardstorlekar              Herr- och dammodell

Välj bland över 400 olika tyger, 14 kragmodeller och 40 olika knappar. Kort sagt kan du få din profilskjorta nästan hur du vill. Våra skjortor håller en mycket hög kvalité och garanterar lång livstid. Skapa din unika design som passar in i ditt företags profil. Addera brodyr av logotyp, monogram eller liknande för att göra den personlig.

Våra pikétröjor

Skräddarsydda                  Din unika design
Måttanpassade                  Med eller utan brodyr
Standardstorlekar              Herr- och dammodell

Våra pikétröjor finns i två vikter 190 gram/m2 och 250 gram/m2 både som herr- och dammodell. De håller en mycket hög kvalité och garanterar lång livstid. Skapa din unika design som passar in i ditt företags profil. Addera brodyr av logotyp, monogram eller liknande för att göra den personlig.
Kontakta oss så hjälper vi dig